210 2626 966  ΔΕΥ - ΠΑΡ: 7:00 - 16:00 info@icar.com.gr

About us

 • Ποιοι Είμαστε

  Εμείς ,στην iCAR είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που καθημερινά βρισκόμαστε δίπλα στον επαγγελματία της αυτοκίνησης προσφέροντας προϊόντα και τεχνογνωσία που αναβαθμίζουν την επιχείρηση του και τις υπηρεσίες του προς τον τελικό καταναλωτή, τον οδηγό. Εξυπηρετούμε πρατήρια καυσίμων, πλυντήρια αυτοκινήτων, συνεργεία, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ηλεκτρονικά καταστήματα, καταστήματα λιανικής ,μεταπωλητές προμηθεύοντας με προϊόντα από τους πιο αξιόπιστους παραγωγικούς οίκους εγχώριους αλλά και του εξωτερικού.

  ...
 • Όραμα – Αποστολή

  Αποστολή μας είναι η χονδρική πώληση προϊόντων για το αυτοκίνητο. Προϊόντα αναλώσιμα, απαραίτητα για την καθημερινότητα του επαγγελματία πελάτη αλλά και προϊόντα προς πώληση και χρήση από τον οδηγό.

  Επιθυμία μας η συνεχής εξέλιξη σε επίπεδο τεχνογνωσίας, υποδομών εξυπηρέτησης και στην συλλογή προϊόντων μας ώστε να είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή συνεργασίας στο χώρο.

  Προτεραιότητά μας η επένδυση στους ανθρώπους. Αναλογιζόμαστε την εταιρική ευθύνη και θέλουμε όλοι  που καθημερινά έρχονται σε επαφή με την εταιρεία, εργαζόμενοι, πελάτες, προμηθευτές, κοινωνία και περιβάλλον να δέχονται μόνο θετικό πρόσημο.

  ...

Θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας;

Δίνουμε την ευκαιρία για εργασία σε ένα περιβάλλον με επαγγελματισμό, προοπτικές και αξίες. Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας